Neuroscan Sculeanca

ADRESA NOASTRĂ:
mun. Chișinău,
str. Calea Ieșilor 8
(centru de oficiu "Z-Tower")

Orele de lucru:
luni -vineri de la 9.00 pînă la 14.00

Contacte:
0 - 22 - 66 - 75 - 73
0 - 78 - 84 - 66 - 33

e-mail: [email protected]

Neurologie

Consultația medicului neurolog

acuzele pacientului, istoricul bolii, starea obiectivă, diagnoza, recomandări, control repetat.

Dopplerografia

examinarea ultrasonografică a circulației lineare în vasele intracraniene magistrale în caz de cefalie, vertij, acufene (zgomot în urechi), leșinuri și sincope (pierdere bruscă a conștiinței), dereglări acute și cronice a ciculației intracraniene.

Echoencefaloscopia

investigarea cu ultrasunet a structurelor cerebrale mediale – localizarea, devierea, volumul ventricolului III (tensiunea intracraniană) în caz de traume cranio-cerebrale, cefalee (dureri de cap),dereglarea circulației cerebrale (ictus).

Electroencefalografia

determinarea activității bioelectrice a creerului (prin aplicarea transductoarelor în locul de proiecție a fiecarei regiuni a creerului) în caz de sincope (pierdere bruscă a conștiinței), convulsii, involuntare, enureză, cefalee, dereglări de somn, vertije, irascibilitate.

Otorinilaringologia

Consultația medicului otorinolaringolog

acuze, istoricul bolii, examenul obiectiv a urechilor, cavităților nazale, bucale (amigdale, laringe), diagnoza, recomandări, control în dinamică.

Audiometria tonală

examinarea subiectivă a auzului, determinarea pragului de interceptare a sunetului prin căști (conductibilitatea aeriană) și vibratorul osos (conductibilitatea osoasă) în caz de hipoacuzie, acufene (zgomote în urechi).

Emisia otocustică

Investigație electrofiziologică a stării melecului (cohleei). Sunetul generat în canalul auditiv extern de către vibrațiile cililor cohleari. În caz de surditate neurosensorică emisia otoacustică lipsește. Este o investigație foarte importante pentru nou-născuți și copii mici, care nu pot fi investigați prin intermediul audiometriei tonale.

Potențiale auditive evocate

examinarea electrofiziologică a stării nervului auditiv și a structurilor trunchiului creerului în procesele vasculare, inflamatorii, neoplastice, dismetabolice și demielinizante.

Potențiale auditive staționare

audiometria obiectivă computerizată, înregistrarea răspunsului auditiv a creerului la sunete modulatorii permanente. Permite de a primi informația despre pragul de percepție a sunetului pe canalele principale.

Cardiologie

Consultația medicului cardiolog

acuze, istoricul boli, examenul obiectiv, diagnoza, tratament, control în dinamică.

Electrocardiografia

examinarea funcției electrice a cordului în caz de dureri în regiunea inimii, dereglări de ritm, hipertensiune arterială și profilactic fiecărui pacient în parte.

Endocrinologia

Consultația medicului endocrinolog

acuze, istoricul bolii, examenul obiectiv, diagnoza, recomandări, control în dinamică.