Neuroscan Centru

ADRESA NOASTRĂ:
mun. Chișinău,
str. Bănulescu-Bodoni 45
(întrare de la stradela Teatrală)

Orele de lucru:
luni -vineri de la 9.00 pînă la 17.00
sîmbăta de la 9.00 pînă la 12.00

Contacte:
0 - 22 - 23 - 83 - 42
0 - 79 - 47 - 45 - 30

e-mail: [email protected]

Neurologie

Consultația medicului neurolog

acuzele pacientului, istoricul bolii, starea obiectivă, diagnoza, recomandări, control repetat.

Dopplerografia

examinarea ultrasonografică a circulației lineare în vasele intracraniene magistrale în caz de cefalie, vertij, acufene (zgomot în urechi), leșinuri și sincope (pierdere bruscă a conștiinței), dereglări acute și cronice a ciculației intracraniene.

Scanarea Duplex a vaselor magistrale craniene și regiunii cervicale

examinarea cu ultrasunet în regim doppler color ce permite depistarea și vizualizarea defectelor anatomice, placilor aterosclerotice, obturarea, stenozarea și anevrizmele vaselor investigate.

Echoencefaloscopia

investigarea cu ultrasunet a structurelor cerebrale mediale – localizarea, devierea, volumul ventricolului III (tensiunea intracraniană) în caz de traume cranio-cerebrale, cefalee (dureri de cap),dereglarea circulației cerebrale (ictus).

Electroencefalografia

determinarea activității bioelectrice a creerului (prin aplicarea transductoarelor în locul de proiecție a fiecarei regiuni a creerului) în caz de sincope (pierdere bruscă a conștiinței), convulsii, involuntare, enureză, cefalee, dereglări de somn, vertije, irascibilitate.

Electromiografia

examinarea stării nervilor periferici a membrelor superioare și inferioare, nervul facial, coloanei vertebrale în caz de traume, inflamații, osteohondroză și disfuncții metabolice (diabetul zaharat).

Oftalmologie

Consultația medicului oftalmolog

acuze, istoricul bolii, aprecierea acutății vizuale, percepții culurilor (daltonismul), determinarea tensiunii intraoculare, examinarea structurilor oculare cu biomicroscopul, diagnoza, recomandări, control în dinamică.

Oftalmoscopia

examinarea fundului de ochi cu scopil aprecierii stării vaselor sangvine, retinei, nervului optic în caz de traume cranio-cerebrale, ictusuri, disfuncții metabolice (diabetul zaharat).

Otorinilaringologia

Consultația medicului otorinolaringolog

acuze, istoricul bolii, examenul obiectiv a urechilor, cavităților nazale, bucale (amigdale, laringe), diagnoza, recomandări, control în dinamică.

Audiometria tonală

examinarea subiectivă a auzului, determinarea pragului de interceptare a sunetului prin căști (conductibilitatea aeriană) și vibratorul osos (conductibilitatea osoasă) în caz de hipoacuzie, acufene (zgomote în urechi).

Cardiologie

Consultația medicului cardiolog

acuze, istoricul boli, examenul obiectiv, diagnoza, tratament, control în dinamică.

Electrocardiografia

examinarea funcției electrice a cordului în caz de dureri în regiunea inimii, dereglări de ritm, hipertensiune arterială și profilactic fiecărui pacient în parte.

Echocardiografia

examinarea cu ultrasunet a cavităților cordului, mușchilor inimii, valvelor, septului interventricular, suplinește ECG, e necesară pentru vizualizarea defectelor septale, valvulare,viciilor cardiace, edemul mușchiului cardiac, pentru hipertonici și ateroscleroză.

Endocrinologia

Consultația medicului endocrinolog

acuze, istoricul bolii, examenul obiectiv, diagnoza, recomandări, control în dinamică.

Ultrasonografie glandei tiroide

examinarea cu ultrasunet a tesutului tiroidean și paratiroid pentru depistarea nodulilor, formațiunilor chistice și altor dereglări.

Ultrasonografia

Ultrasonografia organelor abdominale

examinarea prin intermediul ultrasunetului a ficatului, pancreasului, vezicii biliare, căilor biliare și splinei.

Ultrasongrafia sistemului urinar

examinarea rinichelor, vezicii urinare, cșilor urinare.